कमाएं तक राशि
$ 50 000
दोस्तों को आमंत्रित करने के लिए
इंसटाफोरेक्स से स्टार्टअप बोनस प्राप्त करने के लिए
निवेश की आवश्यकता नहीं है!
के नये स्टार्टाप बोनस के साथ कोई
भी जोखिम और जमा के बिना
व्यापार शुरू करें
बोनस 1000$
GET BONUS
55%
from InstaForex
on every deposit
+ Reply to Thread
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 75

Thread: history of mt4

  1. #21
    Member gul is an unknown quantity at this point gul's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    34
    Accumulated bonus
    37.29 USD
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Friends, I don't know how to solve this problem really, but here is what I am doing, you can do it if you like it, I backup my meta trader before making any modification to it, before I add an indicator or expert or even template, I backup it.....Thanks

  2. Device
  3. #22
    Senior Member forexmaster is on a distinguished road forexmaster's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    bangladesh
    Posts
    527
    Accumulated bonus
    270.60 USD
    Thanks
    3
    Thanked 35 Times in 26 Posts
    मैं अपने लैपटॉप पर तीन बदल एजेंट mt4 प्लेटफार्मों स्वीकार
    एक दिन मेरे लैपटॉप और बंद करने की क्षमता से बाहर चलाने के
    अगली बार मैं सभी सेटिंग्स शरीर रचना mt4 प्लेटफार्मों अपने लैपटॉप शुरू कर दिया गया था, मैं निर्धन सभी टेम्पलेट्स
    मैं फिर से नौकरशाही कुल, लेकिन समस्या यह है,, एस बचत इतिहास पढ़ नहीं / अब!
    अगर मैं यह वस्तु विनिमय इतिहास टैब में रिकॉर्डिंग रहता है, लेकिन पहले से ही मैं स्तंभकार सब इतिहास की उपस्थिति या 3 या सप्ताह सहना, इतिहास चला गया है
    यहां तक कि अगर मैं आज दबाव, विनाश ऊपर आता है

    इस के लिए किसी भी बैंड सहायता?

  4. #23
    Member HaQi is an unknown quantity at this point HaQi's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    425
    Accumulated bonus
    124.80 USD
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    dear if you do uninstall your terminal and once more install it then i feel your issues can solved since it is best procedure to restart aver issue of one's terminal therefore i'm using this procedure to take away all the down sides within the whole platform.

  5. #24
    Banned suzonbmw03 is an unknown quantity at this point suzonbmw03's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    463
    Accumulated bonus
    229.55 USD
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    I think if you face many problems with your trading platform i.e. mt4, you should uninstall it first. Then again reinstall that mt4 software and use it. i think your history problem in mt4 will be gone. Because when you reinstall it, it comes with new default setup. if we are too much to install mt4 surely make your computer slower to access than that in the more heavily also on
    access to mt4. yes we have to remove mt4 is not one we use in congenital mt4 broker satiu platfarom

  6. #25
    Banned MarwanDalimunthe is an unknown quantity at this point MarwanDalimunthe's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Sorek-Riau
    Posts
    509
    Accumulated bonus
    191.30 USD
    Thanks
    57
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    but now that I often face is after I install MT4, while its loading very slow at all, I want to know if there penguruhnya because I use a proxy

  7. #26
    Banned suhermanto is an unknown quantity at this point suhermanto's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    485
    Accumulated bonus
    214.25 USD
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I think if you face many problems with your trading platform i.e. mt4, you should uninstall it first. Then again reinstall that mt4 software and use it. i think your history problem in mt4 will be gone. Because when you reinstall it, it comes with new default setup. if we are too much to install mt4 surely make your computer slower to access than that in the more heavily also on
    access to mt4. yes we have to remove mt4 is not one we use in congenital mt4 broker satiu platfarom

  8. #27
    Junior Member sholeh0500 is an unknown quantity at this point sholeh0500's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Indonesia
    Posts
    51
    Accumulated bonus
    38.07 USD
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    I interesing the visual mode in strategy tester ,while i see what happening on every each tick .When i runing expert advisor on 1H timeframe i dont see what happening in my custom timeframe.Have you any idea what can i do ,to fix this problem?

  9. #28
    Banned suzonbmw03 is an unknown quantity at this point suzonbmw03's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    463
    Accumulated bonus
    229.55 USD
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    If you faced much problem with MT4 then you can reinstall your terminal the problem is resolved if again this problem is come then save your account history and data and also template for future use so if MT4 again flush all the data then you can reload all data for use.I used to experience it ntah because what if I know but if
    you want to look at history can use an alternative to open email is usually sent through history at the time per day or per month

  10. #29
    Banned afraz is an unknown quantity at this point afraz's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    111
    Accumulated bonus
    81.15 USD
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    one particular trouble once your instalation ended up being removed similar to your current mt4 podium is your personal machine have been instalation by simply software "deepfrize" therefore you ought to uninstall that will software as well as you'll be able to unfrize that will software when you deploy mt4 platfrom.

  11. Huracan
  12. #30
    Member badrussh is an unknown quantity at this point badrussh's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    46
    Accumulated bonus
    21.15 USD
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    MT4 historical data

    In order to download quotes from the History Center in your MetaTrader 4 terminal, please follow the steps described below:

    Firstly, increase the 'max bars in history' in MetaTrader 4 by clicking on Tools>Options>Charts and entering '9999999999999'. Be aware that using larger volumes of data will increase the load on your PC.
    Go to the 'History Center' in MetaTrader 4 by clicking on Tools>History Center.
    3. Choose the time-frame for the particular instrument you are interested in (for example, double-click on EURUSD|1 min), double click on it and press Download.
    MetaTrader 4 should now download the full history of M1 quotes for the specific instrument selected directly from the History Center and import it into MT4.

+ Reply to Thread
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts