कमाएं तक राशि
$ 50 000
दोस्तों को आमंत्रित करने के लिए
इंसटाफोरेक्स से स्टार्टअप बोनस प्राप्त करने के लिए
निवेश की आवश्यकता नहीं है!
के नये स्टार्टाप बोनस के साथ कोई
भी जोखिम और जमा के बिना
व्यापार शुरू करें
बोनस 1000$
GET BONUS
55%
from InstaForex
on every deposit
+ Reply to Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 75

Thread: history of mt4

  1. #1
    Senior Member biouscope will become famous soon enough biouscope will become famous soon enough biouscope's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    149
    Accumulated bonus
    59.00 USD
    Thanks
    0
    Thanked 116 Times in 9 Posts

    history of mt4

    hello

    i accept three altered agent mt4 platforms on my laptop

    one day my laptop run out of ability and shutdown

    next time i started my laptop all settings anatomy mt4 platforms was gone, i beggarly all templates

    i bureaucracy aggregate again, but the problems is, it;s not saving/reading history anymore!!

    if i barter it keeps recording tham in history tab, but already i columnist appearance all history or endure 3 canicule or week, history is gone

    even if i pres today, annihilation comes up

    any band-aid for this?

    i deceit upload my statements anymore ;(

  2. The Following 2 Users Say Thank You to biouscope For This Useful Post:

    bombastic (12-15-2012), don1 (11-09-2012)

  3. Huracan
  4. #2
    Senior Member asingh601 has a spectacular aura about asingh601 has a spectacular aura about asingh601's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    JAMSHEDPUR, JHARKHAND, INDIA
    Posts
    4,260
    Caught animals
    2 (more detail)
    Accumulated bonus
    1936.72 USD
    Thanks
    104
    Thanked 186 Times in 113 Posts
    Quote Originally Posted by biouscope View Post
    hello

    i accept three altered agent mt4 platforms on my laptop

    one day my laptop run out of ability and shutdown

    next time i started my laptop all settings anatomy mt4 platforms was gone, i beggarly all templates

    i bureaucracy aggregate again, but the problems is, it;s not saving/reading history anymore!!

    if i barter it keeps recording tham in history tab, but already i columnist appearance all history or endure 3 canicule or week, history is gone

    even if i pres today, annihilation comes up

    any band-aid for this?

    i deceit upload my statements anymore ;(
    If you faced much problem with MT4 then you can reinstall your terminal the problem is resolved if again this problem is come then save your account history and data and also template for future use so if MT4 again flush all the data then you can reload all data for use.
    दोस्तों धन्यवाद हिंदी में पोस्ट करने के लिये कृपया हिंदी को बचाने में सहयोग करें। आज आपका एक कदम कल हिंदी को खत्म होने से बचा सकता है। आगे आएं और हिंदी में पोस्ट करे लिखे और जवाब दें। जय हिंद !! धन्यवाद ।।।

    ================================================== ================================================== ===========

    कर्म करो फल की चिंता मत करो ---- श्री कृष्ण

    जय श्री कृष्ण

  5. #3
    Member Nganti is on a distinguished road Nganti's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    420
    Accumulated bonus
    345.42 USD
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 10 Posts
    one problem when your instalation was gone like your mt4 platform is in your computer has been instalation by program "deepfrize" so you must uninstall that program or you can unfrize that program before you install mt4 platfrom. i hope it can help you. thanks

  6. #4
    Member jg6073727 is on a distinguished road jg6073727's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Punjab
    Posts
    194
    Accumulated bonus
    201.88 USD
    Thanks
    0
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Quote Originally Posted by biouscope View Post
    history of mt4

    hello

    i accept three altered agent mt4 platforms on my laptop

    one day my laptop run out of ability and shutdown

    next time i started my laptop all settings anatomy mt4 platforms was gone, i beggarly all templates

    i bureaucracy aggregate again, but the problems is, it;s not saving/reading history anymore!!

    if i barter it keeps recording tham in history tab, but already i columnist appearance all history or endure 3 canicule or week, history is gone

    even if i pres today, annihilation comes up

    any band-aid for this?

    i deceit upload my statements anymore ;(
    you have done a good job. i agree with you. But if real i cant understand what you ask
    Forex Trader
    jg6073727

  7. #5
    Member Morshedul will become famous soon enough Morshedul's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    463
    Accumulated bonus
    241.79 USD
    Thanks
    1
    Thanked 61 Times in 27 Posts
    I think if you face many problems with your trading platform i.e. mt4, you should uninstall it first. Then again reinstall that mt4 software and use it. i think your history problem in mt4 will be gone. Because when you reinstall it, it comes with new default setup.

  8. #6
    Senior Member Pinky will become famous soon enough Pinky's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Ibukota Jakarta
    Posts
    54
    Accumulated bonus
    140.44 USD
    Thanks
    1
    Thanked 64 Times in 13 Posts
    Quote Originally Posted by biouscope View Post
    hello

    i accept three altered agent mt4 platforms on my laptop

    one day my laptop run out of ability and shutdown

    next time i started my laptop all settings anatomy mt4 platforms was gone, i beggarly all templates

    i bureaucracy aggregate again, but the problems is, it;s not saving/reading history anymore!!

    if i barter it keeps recording tham in history tab, but already i columnist appearance all history or endure 3 canicule or week, history is gone

    even if i pres today, annihilation comes up

    any band-aid for this?

    i deceit upload my statements anymore ;(
    It can happen if you are too much to install MT4 on your host computer, so if you can only use one meta trader only in a computer so it will be safe and comfortable in trading in the forex market, advice I'd better throw it in MT4 is not used anymore, thank you
    Last edited by Pinky; 06-10-2012 at 06:48 AM. Reason: wrong text

  9. #7
    Member yulianto470 is an unknown quantity at this point yulianto470's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    218
    Accumulated bonus
    184.70 USD
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    you mean you turn off your computer then lost history of mt4 yes sir I used to experience it ntah because what if I know but if
    you want to look at history can use an alternative to open email is usually sent through history at the time per day or per month

  10. #8
    Member sabuz is an unknown quantity at this point sabuz's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    112
    Accumulated bonus
    57.60 USD
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    you face more problem you need to restart your terminal,,,,,,,,,,,,,,,,,,,other wise need to advise to your broker house live chat

  11. #9
    Member yulianto470 is an unknown quantity at this point yulianto470's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    218
    Accumulated bonus
    184.70 USD
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by s.chandna View Post
    It can happen if you are too much to set up MT4 on your coordinator pc, so if you can only use one meta investor only in a pc so it will be is completely safe in trading in forex, advice I'd better toss it in MT4 is not used any longer, thank you
    yes sir if we are too much to install mt4 surely make your computer slower to access than that in the more heavily also on
    access to mt4. yes we have to remove mt4 is not one we use in congenital mt4 broker satiu platfarom

  12. The Following User Says Thank You to yulianto470 For This Useful Post:

    saimum hasan (09-03-2013)

  13. FC
  14. #10
    Member sujarman is an unknown quantity at this point sujarman's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    217
    Accumulated bonus
    101.15 USD
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by yulianto470 View Post
    yes sir if we are too much to install mt4 surely make your computer slower to access than that in the more heavily also on
    access to mt4. yes we have to remove mt4 is not one we use in congenital mt4 broker satiu platfarom
    MT4 software is commonly used software for forex trading online.

    Excess MT4:
    1. bandwidth-efficient
    2. Multiple windows, double log, flexible, user friendly
    3. EA can be used and programmed here

    If you want to read the complete MT4 UserGuide in English, right click on the F1 Demo MetaTrader 4 Platform.

    ---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 06:34 AM ----------

    Quote Originally Posted by sujarman View Post
    MT4 software is commonly used software for forex trading online.

    Excess MT4:
    1. bandwidth-efficient
    2. Multiple windows, double log, flexible, user friendly
    3. EA can be used and programmed here

    If you want to read the complete MT4 UserGuide in English, right click on the F1 Demo MetaTrader 4 Platform.
    I just added my search results:
    Excess MT4:
    A. bandwidth-efficient
    2. Multiple windows, double log, flexible, user friendly
    3. EA can be used and programmed here

    If you want to read the complete MT4 UserGuide in English, right click on the F1 Demo MetaTrader 4 Platform.

    Some of the advantages and superiority of metatrader is:

    Support on all windows (98, me, 2000, xp, vista)
    Can be accessed via the Metatrader mobile (PDA, Smartphone), support win CE, Palm OS, Android, BlackBerry.
    Facilitate the trading of all types of products, be it forex, CFD, Futures.
    Facilities many languages ​​(multi langguage)
    Variety of facilities, the variation graphs, plus hundreds of indicators of good standard, you can also create your own, the graph analysis tools, etc.
    Scripting facility to add, edit, programmed so that traders can obtain service and function as expected.
    EA facilities, where the trader can make a script which make trades automatically. And draw it metatrader EA robot is a lot and can be found on the internet. Whether it's a free or paid reply.
    Internal email, forex news, forex broker messages, etc..
    Easily export data to a file or print.
    Various execution technologies: Instant Execution, Request Execution, Market Execution.
    Widely used by forex brokers.
    Good security system is equipped with encryption.

+ Reply to Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts